بدترین خودروهای چینی بازار ایران کدامند؟

11 بهمن 1399 اخبار خودرویی 4197 بازدید ثبت دیدگاه تاریخ به روز رسانی 11 بهمن 99

کشور چین را می‌توان یکی از فعال ترین کشورهای جهان در حوزه اقتصاد و تولید دانست. این کشور سالیانه حجم زیادی از محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلف، از جمله ایران، صادر می کند. یکی از اجناس وارداتی کشور چین به ایران، خودروهای چینی هستند.

در ابتدا به دلیل سابقه نه چندان خوب کشور چین در زمینه تولید اجناس بی کیفیت و صادر کردن آن ها به ایران، واردات خودروهای چینی با استقبال زیادی مواجه نشد. کم کم با ارائه خدمات بیشتر و بهتر از سوی تولیدکنندگان خودروهای چینی، قیمت های مناسب در عین تنوع زیاد آن ها و شرایط خوب فروش، این خودروها جای خود را درمیان خریداران ایرانی باز کردند. اما می توان گفت که هنوز هم شرکت های خودروسازی چینی نمی توانند با شرکت های خودرو سازی اروپایی و کره ای رقابت کنند.

در این مقاله به خریدارانی که قصد تهیه خودروهای چینی را دارند، کمک می کنیم که انتخاب بهتری داشته باشند. برای آشنایی بیشتر با بدترین خودروهای چینی در بازار ایران تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

بدترین خودروهای چینی بازار ایران 

از خودروهای چینی کیفیت پایینی که در ایران وجود دارند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

خودرو vela v5

خودروری vela v5 در سال ۲۰۱۳ در کشور چین تولید و در سال ۱۳۹۵ توسط شرکت راین خودرو فروش خود را در ایران آغاز کرد. این خودروی سواری چینی که توسط یک شرکت شناخته نشده عرضه شده است، از متریال با کیفیتی ساخته نشده و ظاهری زیبا و مدرن ندارد. به دلیل وجود ویژگی های منفی متعدد این خودرو، فروش vela v5 در ایران با استقبال خوبی مواجه نشد.

از دیگر ویژگی های منفی این خودروی سواری چینی می توان به پیشرانه ضعیف، بازار فروش دست دوم ضعیف و خدمات پس از فروش مبهم آن اشاره کرد.

راین V5

خودرو لیفان X60

در سال ۱۳۹۲ شرکت لیفان اولین خودرو کراس اوور خود را در بازارهای داخلی ایران معرفی کرد. در سال ۱۳۹۶ شرکت لیفان تغییرات جدیدی از جمله تغییرات ظاهری و تجهیز نمونه های جدید به گیربکس اتوماتیک را در این خودرو اعمال کرد. با وجود ایجاد این تغییرات، باز هم خودروی X60 نتوانست فروش خوبی در ایران داشته باشد. از جمله ویژگی های منفی این خودرو که با بازار ضعیف فروش آن در ایران همراه بوده است می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ظاهر ضعیف و نامناسب این خودرو با وجود به روز رسانی های آن
  • سواری خشک این خودرو
  • عایق بندی نامناسب و بد کابین خودرو
  • استهلاک زیاد قطعات خودرو
لیفان X60

خودرو برلیانس H230

این خودرو چینی در سال ۲۰۱۲ توسط شرکت برلیانس تولید و در سال ۱۳۹۴ به جمع خودروهای سایپا اضافه شد. این خودرو نمونه ضعیف تر و کم امکانات تری نسبت به خودروی برلیانس H330 محسوب می شود و به همین دلیل نتوانست به اندازه این خودرو در ایران فروش داشته باشد. با وجود قطعات ضعیف و بی کیفیتی که در ساخت خودروی برلیانس H230 به کار رفته اند، قیمت خرید بالای آن باعث شده که در کشور ما مورد استقبال مردم قرار نگیرد.

از جمله سایر ویژگی های منفی این خودرو که باعث شده مردم از خرید آن استقبال نکنند، می توان به استهلاک بالا، بازار دست دوم ضعیف و پیشرانه ضعیف آن اشاره کرد.

برلیانس H230

خودرو MVM 110s

خودروی چری QQ که در ایران با نام ام وی ام 110S شناخته می شود، یک خودروی ضعیف، کوچک و بی کیفیت که با قیمت بالایی در کشور ایران به مشتریان عرضه می شود. از جمله معایب این خودرو می توان به فضای کم کابین، ایمنی ضعیف خودرو، بازار دست دوم نامناسب و امکانات کم آن اشاره کرد.

ام وی ام 110S

این روزها خودروهای چینی متنوعی با قیمت ها و امکانات مختلف در بازارهای داخلی ایران به مشتریان عرضه می شوند. این تنوع بالا ممکن است خریداران را نسبت به انتخاب بهترین و مطمئن ترین خودروهای چینی دودل کند.

در این مقاله به یکی از رایج ترین سوالاتی که هنگام خرید خودروهای چینی برای مشتریان ایجاد می شود تحت عنوان بدترین خودروهای چینی بازار ایران کدامند؟ پاسخ دادیم و ضمن معرفی این خودروها به بررسی نقاط ضعف و دلایل عدم استقبال مردم از خرید آن ها پرداختیم.

خودروهای vela v5، لیفان X60، برلیانس H230و MVM 110s  از جمله خودروهای چینی موجود در بازار خودروی ایران هستند که بهتر است از خرید آن ها صرف نظر کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

مقایسه خودروها تشخیص رنگ خودرو همه برندها